torstai 27. maaliskuuta 2008

Disco Ensemble & Warped-kiertue

Vai että Disco Ensemblelta pitäisi ilmestyä uusi levy toukokuussa, tarkemmin sanoen seitsemäs päivä. Bändi on ilmeisesti viimeistään nyt nousemassa yhdeksi Suomen lupaavimmista tulokkaista, kun se ensimmäisenä kotimaisena lähtee heinäkuussa Amerikan Warped-kiertueelle. Kyseinen tapahtuma on yksi maan suurimmista vaihtoehtomusiikin festivaaleista ja on nostanut muutamankin bändin suurempaan maineeseen.

Disco Ensemble edustaa tietenkin sitä musiikkityyliä, joka tällä hetkellä pitää valtaa niin musiikkikaupoissa, listoilla kuin televisiossakin. Bändi on kuitenkin mielestäni aina hoitanut hommansa niin hyvin, ettei sen tahtiin voi olla hurraamatta. Omaan korvaani ainakin bändin MySpace-sivulla kuultavissa oleva Magic Recoveries kuulostaa vähemmän kiillotetulta kuin edellinen First Aid Kit –levy. Se on hyvä, sillä kun tästä musiikista lähdetään tekemään liian täydellistä, on tuloksena, no, kaikki se, mikä MTV:llä näkyy.

Uutta Disco Ensembleä voi kuulla ainakin radiossa Bad Luck Charm –singlen muodossa. Mikäli sen kyttääminen ei innosta, voi tietenkin suunnata sinne MySpace-sivulle ja kuunnella Magic Recoveriesin. Toukokuussa sitten lisää.

Ei kommentteja: