maanantai 21. huhtikuuta 2008

Pah maanantaille Kylien & Architecture in Helsingin avustuksella

Kuten eilen kirjoitin, päivät ovat hujahtaneet viime aikoina ohi tuosta noin vaan. Jos ei keskiviikko tuntunut keskiviikolta eikä lauantai lauantailta, niin piru vie, perinteinen angstiviikonpäivä maanantai olkoon myös vain yksi muiden joukossa. Sitä sopii viettää parin keikuttavan miksauksen tahdissa.

Kylie Minogue (joka nykyään on kait pelkkä Kylie) on poppia parhaimmillaan: hahmona lähes yliluonnollinen ja musiikkina täysin vastustamatonta. Wow on tästä jälleen yksi hyvä esimerkki, kenties jopa parempi kuin X-albumilta aiemmin julkaistu 2 Hearts. Vinyylisingleä varten entistäkin kasarimman version Wow'sta on tehnyt ympäristöystävällisen basistin äskettäin menettänyt CSS.

Toinen hytkyttävä remix on Architecture in Helsingin kappaleesta Like It Or Not, jonka uudisversiosta on vastuussa barcelonalainen El Guincho. Toukokuussa hän sekä tuo pääkaupunkimme mukaan ristitty bändi jatkavat kaveeraamista yhteisen Australian kiertueen merkeissä. Like It Or Not sekä sen elguinchomainen miksaus jäävät Places Like This -sinkuista viimeiseksi, sillä harvalukuisten kesäkeikkojen päätteeksi AIH kertoo vetäytyvänsä studioon talvehtimaan.

MP3 Kylie Minogue - Wow (CSS Remix)
Alkuperäisversio löytyy Kylien albumilta X (2007).

MP3 Architecture in Helsinki - Like It Or Not (El Guincho Remix)
Alkuperäisversio löytyy Architecture in Helsingin albumilta Places Like This (2007).

Ei kommentteja: