tiistai 1. tammikuuta 2008

Viimeinen



Koska allekirjoittaneen juuri hankittu Daft Punk –levy otti ja jätti itsensä kotimatkan varrelle, aloitetaan tämä blogiura nyt sitten jostakin muusta. Eilen tarkoituksenani oli ostaa ruokaa, mutta sen uuden vuoden ruuhkan nähdessäni käännyin kaupan ovelta suoraan kotiin ja eksyin matkalla – yllätys, yllätys – levykauppaan. Seurauksena kuluneen vuoden onneksi viimeinen hankita, Basement Jaxxin The Singles –kokoelma.

Tykästymisestäni kokoelmia kohtaan ehdin varmasti vielä useasti kirjoitella, joten keskitytään tässä merkinnässä vain uuteen levyyn. Yllättävän moni sen kappaleista on soinut ties missä, mikä on aina mukava huomata. Tunnistanpahan nyt kappaleiden lisäksi esittäjänkin. Kokoelmalta löytyy varmasti aika montakin tanssittavaa hittiä, mutta koska en itse pidä tanssimisesta, olen valinnut suosikikseni kappaleen nimeltä Good Luck. Ei sekään mitään tahditonta maalailua ole, mutta silti oikein erinomainen yksilö vaikkapa näin vuoden vaihtuessa kuunneltavaksi. Alunperin se on ilmestynyt Kish Kash –albumilla, joka on puolestaan julkaistu vuonna 2003. Myös sunnuntaimusiikiksi kokoelma sopii luultavasti paremmin kuin esimerkiksi se Daft Punk, joka viimeisimmän kuuntelukerran perusteella oli hieman jumputuspainotteisempaa.

Lopuksi lienee sopivaa toivottaa erittäin musiikillista sekä blogintäytteistä vuotta 2008. Basement Jaxxin tahtiin tietysti.

M4A Basement Jaxx – Good Luck
Basement Jaxxin albumilta The Singles (2005).

1 kommentti:

Solja kirjoitti...

ah! mulla menee kyllä ihan nää kaksimiehiset, tyylikkäät konemusabändit sekaisin! en edes muistanut että sekä daft punk että basement jaxx on olemassa. enkä että kenen laulu toi good luck on. kaikkee sitä oppii!