torstai 17. tammikuuta 2008

Ryan Adams YouTubettaa

Yltiötuottelias Ryan Adams on nyt löytänyt uuden tavan kanavoida luovuttaan: YouTube, tuo kotivideonikkaroinnin luvattu maa. Hän esiintyy siellä nimellä D R Adams ja kertoo itsestään käyttäjänimen HORIZON47 alla näin:

I make movies because i am lonely a lot, a busy body, and i love to learn. i am not much at filmmaking but i like having the chance to share, even if it only pleases that one person at that one moment where they get a nice chuckle when they need it. some feel sad. some feel good.
they all come from a place of love.
thank you if you took the time.
peace
D R Adams


Materiaalin tyylilaji vaihtelee laidasta laitaan, osa on enemmän videotaiteilua ja osassa Adams soittaa uusia ja vanhoja kappaleitaan sängyn laidallaan. En tiedä minkä voimalla tämä kaikki pursuaa ulos, mutta hauska silti katsella videoita ihan kuin ne olisivat kenen tahansa youtubettajan. Kenties tämä tasoittaa hieman julkaistavan materiaalin määrää, Adamsiltahan on ilmestynyt viime vuosina keskimäärin kolme levyä vuodessa. En ole enää ihan pysynyt perässä mutta enpä valitakaan, arvostusta vaan näin luovalle tekijälle.

Tässä kaksi taidepläjäystä Adamsin YouTube-sivulta. Ensimmäinen on uusi kappale Like Yesterday "kuvitteelliselle albumille" (lisätty 14. päivä) ja toinen järisyttävää, öh, rytmimusiikkia, A Crystal Ball! (lisätty eilen). Katsokaa ja ihmetelkää.


D R Adams - "Like Yesterday" Advertisiment for Fictional Album


D R Adams - I Am Holding "A Crystal Ball!"

Ei kommentteja: