lauantai 23. helmikuuta 2008

Feistia miksattuna

Miksauksista puheen ollen: Feistin viime viikolla julkaistulta I Feel It All-sinkulta löytyy kappaleesta kaksi remixiä. Toinen on Spoonin Britt Danielin riisuttu, basson ja tamburiinin tahdittama versio ja toinen Feistin vanhan tutun Gonzalesin pidemmälle viety, syntikkapainotteinen miksaus. Molemmat ovat itse asiassa todella toimivia. Feistin kappaleista tehdyt remixit eivät ole mikään harvinaisuus, sillä niitä ilmestyi Let It Die-albumin jälkeen täysi levyllinen Open Seasonin muodossa. Näistä suosikkejani ovat ainakin totaalisesti Postal Servicelta kuulostava Mushaboom sekä Do Right Musicin Gatekeeper. Muitakin tanssittavia remixejä Feistin musiikki on synnyttänyt, osa niistä enemmän ja osa vähemmän onnistuneita. Alkuperäiskappaleet ovat minun korvissani niin täydellisiä, että miksaamalla ne on melko helppo pilata. Mutta hei, jos tällä tapaa saan diskossa tanssahdella Leslien tahtiin, niin antaa mennä vaan.

MP3 Feist - I Feel It All (Britt from Spoon Remix)
Feistin sinkulta I Feel It All (2008).

MP3 Feist - Mushaboom (Postal Service Remix)
The Postal Servicen miksaus Feistin julkaisulta Open Season (2006).

MP3 Feist - Gatekeeper (Do Right Remix)
Do Right Musicin miksaus Feistin julkaisulta Open Season (2006).

MP3 Feist - My Moon My Man (Boys Noize Remix)
Boys Noizen miksaus.

MP3 Feist - 1234 (Vanshe Technologic Remix)
Vanshe Technologicin miksaus.

MP3 Feist - Sealion (Chromeo Remix)
Chromeon miksaus.

MP3 Feist - Inside and Out (The Audience "Honey" Remix)
The Audiencen miksaus.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ziizus, että teillä on hieno blogi! Feistiä (ja Nina Simonea)ei voi koskaan hehkuttaa liikaa. Myönnän täten arvon neidoille "Suomen paras musiikkiblogi" tittelin äänivyöryllä 101-0. Vielä kun kehutte Cat Powerin Silver Stallion -versioinnin sekä Mavis Staplesin See tha my grave is kept clean tulkinnan (löytyy youtuubista) maasta taivaisiin, niin hajoan pähkinöiksi.

Solja kirjoitti...

No voihan kiitos, kiva että kelpaa! :) Cat Powerin koverointeja on ehdottomasti tarkoitus joku kerta hehkuttaa, Mavis Staples puolestaan oli ihan uusi juttu. Kiitti vinkistä!