torstai 8. toukokuuta 2008

Annie - I Know Ur Girlfriend Hates Me (Get Shakes Remix)

Bergenin suunnalla on alkanut kuplia. Ihastuttava Annie on pitkin kevättä antanut MySpace-sivullaan vienoja lupauksia tulevasta, ja nyt nuo ajat ovat käsillä. Ensin tuli puolitoistaminuuttinen pätkä kappaleesta I Know Ur Girlfriend Hates Me (tai pelkkä Girlfriend), sitten sille tehty musiikkivideo, joka pian kuitenkin poistettiin YouTubesta. On myös olemassa erinäisiä huhuja Don't Stop-nimisen albumin heinäkuisesta julkaisupäivämäärästä: sen tuottajina ovat toimineet Timo Kaukolampi, Richard X sekä Xenomania ja vierailevia muusikoita ovat muun muassa tyttöbändi Girls Aloud sekä Franz Ferdinandin Alex Kapranos. Hm. Mielenkiintoisin huhu löytyy mielestäni Ravintola Telakan ohjelmistosta keskiviikolta 28. toukokuuta, jolloin Annie esiintyisi siellä, kynttilänvalossa, kahdeksalla eurolla. Ken tietää.

Konkreettisuuden tähän merkintään tuo Discodustista löytynyt miksaus Annien (todennäköisesti) ensimmäisestä singlestä I Know Ur Girlfriend Hates Me. Remix on brittiläisen Get Shakes-kaksikon jälkeä ja pistää kappaleeseen uutta terää. Mieluusti ottaisin siitä alkuperäisestäkin laulusta kokopitkän version, kiitos.

MP3 Annie - I Know Ur Girlfriend Hates Me (Get Shakes Remix)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se Annie on Telakalla ihan oikeasti tuolloin.

Ootko muuten kuunnellut Scarlett Johanssonin Waits-covereita?

http://www.myspace.com/scarlettalbum

Solja kirjoitti...

Joo, kyllä se varsinaiselta Suomen kiertueelta vaikuttaa nyt, kun Kuudennelle Linjalle varmistui toinen keikka. Kivaa!

Kävin kuuntelemaan tuota Scarlettia nyt, enkä oikein tiedä mitä mieltä siitä pitäisi olla. Ennakkoasenne suuntaan tai toiseen vaikuttaa hänen kohdallaan kamalasti, Waitsia kun en ole koskaan niinkään kuunnellut. Kyllähän tässä jotain kiehtovaa on. Aika ysäriä, jotenkin. Ja millainenhan rooli Johanssonilla itsellään on tässä ollut. Hm.

MJ kirjoitti...

Tää on ihan huippu kappale...se on mun aamu soittolistallani nyt herättämässä mut jokaiseen uuteen aamunn...peukut!

Solja kirjoitti...

Annie toimii aamussa ja yössä! Isot peukut!