tiistai 6. tammikuuta 2009

MTV:n katselemisen vaikeus

Pitäisi varmaan heittää televisio ulos ikkunasta, jottei tulisi katsottua niin paljon MTV:tä. Harvoin sieltä mitään innostumista aiheuttavaa tuleekaan. Vielä suurempi ongelma on se, että keskimäärin kaksikymmentä kertaa johonkin kappaleeseen törmättyään siitä alkaa pitää, ja jonain kauniina aamuna huomaa muuttuneensa kanavan kohderyhmän edustajaksi kuunnellessaan vapaaehtoisesti kyseistä kappaletta uudestaan ja uudestaan, kaksikymmentä kertaa päivässä. Tai sitten olen vain harvinaisen yksipuolinen kuuntelija.

Vuoden 2009 on tällä saralla näemmä aloittanut Paramore, jonka uusin single löytyy Twilight-soundtrackilta. Ilmeisesti jokaisen 14-vuotiaan amerikkalaisen uuden lempielokuvan voi nähdä tällä hetkellä Suomessakin, mutta en mene takuuseen sen laadusta. Decode on sen sijaan erinomaista emopoppia, jota minun on jostakin syystä tasaisin väliajoin kuunneltava. Syytän MTV:tä.

MP3 Paramore – Decode
Elokuvan Twilight soundtrackilta (2008).

7 kommenttia:

dpst kirjoitti...

Olette oikeassa, että tuollainen jatkuva saman biisin luukutus laittaa tykkämään välillä kyseisestä biisistä. Nimimerkki: Linkin Park - What I've Done.
Ps. Mainitsin teidät mun blogissa ;)

Salla kirjoitti...

Kiitos näteistä sanoista ja mukava kuulla, että tykkäät. Suomalaisia muiikkiblogeja ei ole koskaan liikaa, joten mukaan vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kirjoitus. Yleensä tulee töllättyä mtv:tä jonkun hyvän toivossa mutta turhaan. Paramore on kyllä parasta mitä sieltä tällä hetkellä tulee, mutta kunpa hekin olisivat vähän enemmän rosoisia eivätkä niin ylituotettuja.

Ephief kirjoitti...

Pyytäisin, että laitatte bloginne asetuksista (kohdasta Settings > Site Feed > Allow Blog Feeds) merkintöjen näkymisen kokonaan (Full) syötteissä, jotta ei erikseen tarvitsisi aina surffata blogiin merkintöjä lukemaan :)

Kiitos hyvästä blogista joka tapauksessa.

Salla kirjoitti...

Rosoisuus ei olisi kyllä musiikkikanavilla pahitteeksi yhtään kenellekään, mutta se taitaa olla turha toivo. Odottakaamme parempia aikoja.

Kiitos kiitoksista! Blogin tietokoneystävällisempi osallistuja on nyt hieman tavoittamattomissa, mutta ehkä minäkin saan noilla ohjeilla jotain aikaan. Lisää vaan kommenttia kehiin, jos ei vieläkään toimi, tai jos ylipäänsä on yhtään mitään sanottavaa.

Ephief kirjoitti...

Nyt näkyy kokonaiset merkinnät syötteessäkin, kiitos :)

Salla kirjoitti...

Jes! Kerrankin onnistuin!