lauantai 30. tammikuuta 2010

Hautajaiset

Nyt kyllä! Sydämeni skippasi eilen parikin lyöntiä, kun astuin Tampereen Aleksanterinkadulle. Tarkoituksenani oli ostaa uusi perjantailevy, mutta mitä vielä! Platta oli sulkenut ovensa ja nenän edessä näkyi vain tyhjä liiketila. Kyllä surettaa. Meinasin jo ajatella, että nyt kyllä muutan vaikka Helsinkiin, mutta eivät asiat näytä siellä yhtään valoisammilta. Hesari kertoi aamulla, että myös Tunnelin Levy vetää viimeisiään ja kuopataan helmikuun aikana. Oikea hautajaisviikonloppu. Tämän siitä Spotifyn kuuntelemisesta saa. Tyhmät ruotsalaiset.

3 kommenttia:

Pekka kirjoitti...

:(

Jaan tuntemukset, vaikka ehdinkin tehdä surutyötä vähän pidempään:
http://poplaari.blogspot.com/2010/01/platta.html

Salla kirjoitti...

Oijoijoi. Veitsi kääntyi haavassa, jos viimeinen aukiolopäivä oli tosiaan torstai. Olin päivän liian myöhässä. Olisinpa osunut lukemaan sun blogia aikaisemmin. Pärjätkäämme.

Pekka kirjoitti...

Harvinaisen tyly kohtalo kyllä tuollainen, ettei ehdi edes jäähyväiskäyntiä tehdä. Itselleni kävi samoin Jukebossin kanssa taannoin - satuin vain kävelemään liikkeen ohi yhtenä koleana sunnuntaina, kun heput olivat juuri tyhjentäneet ja siivonneet liikkeensä.

Mutta kai tässä pitää nyt sitten vaan tulla toimeen pelkällä Swampilla ja divareilla, onhan nekin huomattavasti parempia kuin ei mitään.