tiistai 15. heinäkuuta 2008

Jenny Lewisiltä uusi albumi syyskuussa

Jenny Lewis julkaisee syyskuussa seuraajan debyyttialbumilleen Rabbit Fur Coat, tietää Pitchfork kertoa. Rilo Kileyn keulakuvanakin tunnetun Lewisin ensimmäisestä soololevystä on kulunut kaksi vuotta. Tällä välillä mainio kaksikko The Watson Twins on nähtävästi pudonnut kelkasta ja uusi levy Acid Tongue kulkee vain Lewisin itsensä nimellä. Sopii hyvin tämäkin.

Minun ihastukseni Rabbit Fur Coatiin sen ilmestyessä sinetöi loistava cover-valinta, Traveling Wilburysin Handle With Care. Tietenkin versiointia on melko mahdotonta rinnastaa Dylanin, Harrisonin, Orbisonin, Pettyn ja Lynnen kokoonpanon tulkintaan, mutta hieno pop-laulu on silti hieno pop-laulu. Lewisin apuna kyseisellä raidalla musisoivat M. Ward, Conor Oberst sekää Death Cab for Cutien Ben Gibbard, joista ensin mainittu on mukana myös Acid Tonguella. Tulevan albumin vaikuttavalta vieraslistalta löytyvät lisäksi Elvis Costello, A Perfrct Circlen Paz Lenchantin, Zooey Deschanel, poikaystävä/muusikko Johnathan Rice sekä muita Lewisin perheenjäseniä.

Nähtäväksi jää, millainen herkullinen sillisalaatti syyskuussa eteemme tupsahtaa. Sitä odotellessa voi vielä palata vanhojen kappaleiden pariin ja toivoa, että luvassa olisi keikkailua vaikkapa vanhassa, hyvässä Tukholmassa.

MP3 Jenny Lewis with The Watson Twins - You Are What You Love
Jenny Lewisin albumilta Rabbit Fur Coat (2006).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi kunka tuolle Rabbit Fur Coatille ollaankaan odotettu jatkoa, ja vihdoin sitä on tulossa. Inolla oikein odotan, että minkälaisiahan kappaleita sieltä on tällä kertaa tulossa.
-Jenna